当前位置:首 页 > 未分类 > 查看文章

Uppdatera Drivrutiner Och Optimera Spelinställningar

未分类 你是第807个围观者 2条评论 供稿者:
摘要: Detta är dock inte att rekommendera för de flesta använ […]

Detta är dock inte att rekommendera för de flesta användare. Man kan ju också se om man har någon nytta av uppdateringen, jag brukar inte fixa något som fungerar. Det brukar funka att hålla den nertryckt ett flertal sekunder så att datorn stänger av sig. Trots det stora antalet problem som åtgärdats är det inget av dessa som har klassificerats som kritiskt. Detta då ingen av de listade svagheterna kunnat utnyttjas utan direkt fysisk tillgång till det utsatta systemet.

 • Det är också möjligt att spela in en skärm och det är även möjligt att spela in "bakåt".
 • Uppmärksamma också ifall problemet uppstår även när du har datorn i felsäkert läge, meddela oss om hur det ser ut på den fronten.
 • Företaget låter nämligen meddela att man har täppt till en allvarlig sårbarhet som gör det möjligt för hackare att köra skadlig kod eller utföra en så kallad dos-attack.
 • Vilket du får använda i ett visst spel etc är upp till författarna av det spelet.

Det är också möjligt att spela in en skärm och det är även möjligt att spela in "bakåt". Om något har hänt i ditt spel kan du snabbt välja att ha Geforce Experience spara en videoinspelning av de senaste 30 sekunderna av vad som hänt på din datorskärm. Totalt rör det sig om fem sårbarheter som har täppts till i den senaste uppdateringen av Nvidias drivrutiner för Windows. Fem sårbarheter har täppts till i den senaste uppdateringen av Nvidias drivrutiner för Windows. Du kan prenumerera på PC för Allas nyheter via rss, läs mer här.

Italien Delar Ut Miljardböter Till Apple Och Amazon

Antivirusprogrammet ger endast grundläggande skydd mot hot, men det kan utökas med speciella plug-in-moduler som kan laddas ner helt gratis från den officiella webbplatsen. Således kan varje användare “bygga” ett personligt och unikt säkerhetssystem. AVG Anti-Virus Free har utmärkt systemskydd och relativt låg konsumtion av systemresurser.

var man kan uppdatera nvidia-drivrutiner

Verktyg för att öka hastigheten på dataöverföringen mellan datorn och spelservern. Programmet ger dig möjlighet att förbättra överföringshastigheten inom olika populära spel. Vi använder webbkakor för att förbättra vår webbplats, visa personliga annonser och analysera trafik. Dessa två kort är företagets första bestyckade med Maxwell-kretsen, som även drar hiskeligt lite ström sett till hur den faktiskt presterar. Att korten dessutom är ett par förhållandevis billiga rackare kanske får dig att överväga en uppgradering av datorn snarare än en ny Xbox One, lagom till Titanfall? Tror du får starta om datorn så att den nya uppdateringen registreras.

Geforce Experience är ett utmärkt verktyg för alla med ett Nvidia grafikkort. Programmet är det perfekta komplementet till ditt grafikkort, genom Geforce Experience, ser du till att du får ut det mesta av dina hårt intjänade pengar. Geforce Experience är både fri och utvecklad på svenska, och alla borde därför kunna delta.

Senaste Inlägg

För ytterligare skydd mot nätverksattacker använder vissa antivirus en brandvägg. App- och webbläsarkontroll – här kan användarna konfigurera SmartScreen-filtret för program och webbläsare för att skydda sig mot skadliga webbplatser och nedladdningar. Prestanda och hälsa för enhet – Det här avsnittet visar information om status för Windows-uppdateringar, drivrutiner, batterilivslängd och lagringskapacitet. Dessutom kommer https://driversol.com/sv/drivers/logitech alternativet Uppdatera Windows att vara tillgängligt för att göra en ren installation av Windows 10 med spara personliga filer och vissa systeminställningar. Denna funktion kommer att krävas vid problem med prestanda eller stabilitet.

I själva verket kan anslutning av en mus eller tangentbord faktiskt få din dator att sakta ner och plötsligt stängas av medan du sitter och använder den. Du kan därför försöka dra bort musen eller tangentbordet och prova en annan, helst av äldre årgång, så du är säker på att det inte kommer att finnas några fel på det. Om din dator fortsätter att orsaka problem har du gjort ansträngningar för att avhjälpa problemet. Då kan problemet vara att en hårdvara inte längre fungerar optimalt. Kontrollera om dina drivrutiner har uppdaterats till den senaste versionen.

众说纷纭Comments
大眼 可爱 大笑 坏笑 害羞 发怒 折磨 快哭了 大哭 白眼 晕 流汗 困 腼腆 惊讶 憨笑 色 得意 骷髅 囧 睡觉 眨眼 亲亲 疑问 闭嘴 难过 淡定 抗议 鄙视 猪头
小提示:直接粘贴图片到输入框试试
努力发送中...
 1. 1 楼 sign up for binance

  Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

  2023年05月16日 01:23:17 回复 取消回复
 2. 2 楼 gate.io

  I may need your help. I tried many ways but couldn’t solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I’m looking forward for your reply. Thanks.

  2023年06月04日 06:25:50 回复 取消回复
 • 评论最多
 • 最新评论
 • 随机文章
未经许可请勿自行使用、转载、修改、复制、发行、出售、发表或以其它方式利用本网站之内容
Copyright ©源升创科 Studio All Rights Reserved. 技术支持:源升创科(寿光)信息技术有限公司 ICP备案证书号::鲁ICP备17028280号-7